Träffa oss på Radars Integrations- och innovationskonferens!!

20 mars 2018

Rebendo bjuder in dig till Radars integrationskonferens den 24/4 2018. Vi har lyckats komma över ett antal fribiljetter (till ett värde av 6 900 kr).

Second Article

Konferensen som vänder sig till framförallt CIO:er/CTO:er, IT chefer, Systemutvecklingschefer, Arkitekter,  IT Strateger, samt IT beslutsfattare och kommer fokusera på Integration med fyra teman:

  • Integration i det nya ecosystemet
  • Integration för att maximera värdet av information
  • Integration för den nya arkitekturen
  • Integration för det nya sättet att organisera sig

Integration är bland de viktigaste områdena för en framgångsrik digitalisering. Men, integrationen är också en av de större kostnadsposterna i en ”mogen” IT budget.

Därför är det centralt att ha djup kunskap om hur man maximerar värdet av information, integrerar logik i ekosystemet, skapar en effektiv arkitektur samt organiserar sig för att möjliggöra smidiga och snabba leveranser.

 På Radars konferens om integration och innovation får du denna kunskap bland annat genom att ta del av hur Skatteverket och Bankgirot samt många andra företagtacklat dessa frågor. Dessutom möter du 250 kollegor, de bästa integrationsexperterna och de främsta leverantörerna inom integration!

 Konferensen går den 24/4 2018 på konferensanläggningen Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61 A.

 Registreringen öppnar kl 13.00 och konferensen startar kl 13.30.

 Se hela programmet här Program

Antalet fribiljetter är begränsat så utnyttja vår VIP kod: Rebendo och anmäl dig direkt här: Anmälan.
 

Välkommen,
Michael Kling
VD
Rebendo AB

Image
  • Top