IT-säkerhetsspecialist

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med Sveriges största och mest säkerhetskrävande kunder samt lösningar baserade på marknadsledande produkter från RSA.
Du har en gedigen kompetens inom TCP/IP-nätverk och tillhörande tjänster och har direkt erfarenhet av IT-/Informationssäkerhet. Vi förväntar oss att du brinner för att bygga upp en stark kompetens inom ett eller flera av Rebendos relevanta kompetensområden. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att stötta våra säljare i större komplexa försäljningsprojekt där du är teknikansvarig för lösningsförslagen. Att förmedla kunskap och inspirera är en viktig nyckelfaktor hos våra medarbetare. Du som söker skall därför trivas i rollen som mentor, vara god kommunikatör och kunna tänka dig att tala inför publik. Du skall vara kunskapshungrig, konstant följa utvecklingen inom ditt kunskapsområde och älska att ständigt utvecklas mot nya mål. Du skall tycka om att utforska och labba med ny teknik.

För att tillfredsställa våra kunders behov så kombineras ofta produkter, säkerhetslösningar och tjänster. Vi ser en stor efterfrågan av tjänstekoncept i form av SaaS och Managed Services
Du kommer att agera rådgivare åt våra kunder i både långvariga och kortare åtaganden och förväntas kunna varva mellan en rad olika arbetsuppgifter under hela livscykeln.
Social kompetens är lika viktig som teknisk kompetens. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
• Du är dokumenterat framgångsrik inom IT-säkerhetsområdet, har relevant yrkesmässig utbildning på grundnivå och/eller akademisk utbildning och några års erfarenhet.
• Har en stark analytisk förmåga
• Ambition och kunskap att utvecklas och lära sig nytt
• Du måste kunna jobba både i team samt självständigt
• Social kompetens och affärsmässighet
• Certifieringar är meriterande liksom programmeringskunskaper i något av språken PHP, Python, Ruby, Java, C eller C++
Det här får du:
På Rebendo får jobba med mest spännande utmaningarna hos de ledande företagen inom den privata och offentliga sektorn och tillgång till de verktyg som behövs för att lösa uppgifterna. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi vill att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Du får jobba i ett glatt team med professionella, ödmjuka, prestigelösa och hjälpsamma konsulter med många års erfarenhet.

Mer information får du genom att ringa till oss på 08 681 15 50.
Skicka din ansökan i formuläret här nedanför.

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
    Klarar dessa format: .pdf, .doc, .docx