IT-specialister

Vi söker fler konsulter och räknar med att anställa 2-3 st per kvartal de närmaste åren. Vi söker dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och jobba med att stödja bolagets kunder och kundämnen med lösningar, konsultstöd och pre-sales. Som IT-specialist bör du ha kommit till en nivå att du kan förstå och beskriva komplexa infrastrukturmiljöer, samt hantera komplexa problem och relationer. Du bör ha god vana av att designa lösningar och även instruera såväl tekniker som beställare i hur dessa fungerar. Du har väldokumenterade erfarenheter där certifieringar är en stor merit.

Vi förutsätter att du har god vana och är bekväm i att tala inför grupp, leda workshops samt med att skapa och presentera vår affär och verksamhet. Du kan analysera kopplingar mellan flera delar av ett IT-problem. Du kan systematiskt bryta ner komplexa uppgifter i hanterbara delar. Du har erfarenhet av att analysera omfattningen av nya projekt i form av tid och kostnader och kan beräkna resursåtgången som krävs för att framgångsrikt slutföra dem. Du trivs med att arbeta i team såväl som individuellt. Du är analytisk, proaktiv och brinner för att dela med dig av dina kunskaper.

Eftersom du har jobbat ett antal år i branschen så har du god erfarenhet av arbete i olika organisationer och kan anpassa budskap och agerande efter mottagare. Du måste också trivas i en fri, kreativ och engagerad grupp då infrastruktursatsningen är ny och vi arbetar i ett högt tempo. Är du en erfaren IT-konsult med entreprenörsanda så kommer du trivas perfekt hos oss! Öppenhet och prestigelöst arbetssätt är något vi praktiserar och förordar. Just nu söker vi flera systemspecialister inom Application and Network Performance Management samt IT-säkerhetskonsulter som vill jobba med marknadens mest avancerade system för Information Risk Management.

Skicka in din ansökan nu!

 

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
    Klarar dessa format: .pdf, .doc, .docx